Om rebildnetavis.dk

Del artiklen:

Om rebildnetavis.dk

Rebildnetavis er en avis, som vil bringe små og store nyheder fra Rebild Kommune inden for politik, kultur, natur, sport m.m. og – når det er relevant – sætte dem i perspektiv til det, der foregår i det øvrige Danmark.

Det er også avisens ambition at være et forum for debat blandt kommunens borgere, og vi modtager meget gerne debatindlæg.

Avisen vil ikke udkomme på faste tidspunkter – og heller ikke nødvendigvis hver eneste dag -, men vil løbende blive opdateret, når der sker nyt i vores område. Man vil imidlertid også kunne opleve, at redaktionen i en kortere eller længere periode tager sig en “slapper” eller pause, hvor avisen ikke udkommer.

Rebildnetavis er uafhængig af økonomiske og politiske interesser og drives på ikke-kommerciel basis.

Man kan tilmelde sig som abonnent på avisen via den lille rubrik på forsiden af hjemmesiden (øverst til højre). Det er gratis. Så får man besked i en mail, når der er et nyt indlæg i avisen.

Rebildnetavis.dk vil også kunne findes på Facebook.

Vi kan ikke selv følge med i alt, hvad der sker i kommunen, og vil gerne have input fra foreninger, enkeltpersoner, interesseorganisationer, erhvervsliv m.fl.

Indholdet eller dele af indholdet i rebildnetavis.dk må gengives/deles i ikke-kommercielt øjemed mod angivelse af kilden – rebildnetavis.dk

Bertil Mortensen

Ansvarshavende redaktør

www.rebildnetavis.dk

kontakt@rebildnetavis.dk

Enighedsvej 11

9520 Skørping

+45 305 406 36

Del artiklen: