rebildnetavis.dk på Stand By

Del artiklen:
image_print

Logo + tekst 6

Rebildnetavis har eksisteret ca. 1 ¾ år og har udgivet knap 300 artikler om forskellige emner. Avisen er som bekendt et non-profit foretagende uden annonce- og andre indtægter.

Den interne statistik for avisens hjemmeside viser, at den har rigtigt mange læsere og når vidt omkring. Blandt læserne er der mange hundrede faste abonnenter.

I al beskedenhed vil redaktøren vove den påstand, at avisen er en succes.

Alligevel sættes den nu på stand by. Avisen lukker altså ikke, men den vil – i en endnu ukendt periode – ikke udkomme. Forklaringen følger her:

Det kræver en hel del arbejde at lave en avis. Den har heldigvis haft nogle faste skribenter tilknyttet – Søren Risborg, Lise Nedergaard og Karl Peder Bevensee (og tusind tak til dem og også til avisens dygtige webmaster, Jonathan Bentholm) – men hovedparten af artiklerne er skrevet af redaktøren selv. Det har han gjort med stor fornøjelse, men der har ikke været så megen tid til overs til andre ting, som han har lyst til at beskæftige sig med.

Det er slet ikke usandsynligt, at rebildnetavis kommer igen. Men det bliver i så fald nok i en anden konstruktion med en stærkt udvidet redaktion, som kan dele opgaverne mellem sig. Så hvis der findes nogle, som har ideer til, hvordan en sådan ny konstruktion kunne se ud, og/eller som selv kunne være interesseret i at være en del af den, så kontakt redaktøren på tlf. 305 406 36 eller på mail kontakt@rebildnetavis.dk

Bertil Mortensen

Redaktør

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *