Rekorden slået

Del artiklen:
image_print

Travlhed ved bordene, som de ventende blev ledt til og fra med en imponerende logistik (foto Bertil Mortensen)

Det tog 5 minutter og 14 sekunder at få solgt alle 350 billetter til Musikstations Hausgaard-koncert. Det er en betragtelig forbedring af den gamle rekord, som lød på 7 minutter og 52 sekunder.

Allerede 4½ time før billetsalget startede, mødte den første op for at sikre sig 4 billetter, som var det maksimumantal, hver person kunne købe. Det var Elsebeth Nørlem – for nyligt flyttet til Skørping – som havde fået at vide af sin familie i byen, at hun nok skulle møde op allerede ved middagstid – selvom billetsalget først startede kl. 17 – for at være sikker på at få billetter.

– Niels Hausgaard er altid god, sagde hun. – Han har nogle fine kommentarer til, hvad der rør sig i samfundet.

Et lille udsnit af de omkring 100, som sad i kø for at få billetter til Hausgaard-koncerten på Kulturstationen d. 16. januar (Bertil Mortensen)

I den anden ende af køen – som nummer ca. nummer 100 – sad Hanne Børresen fra Støvring og håbede på, at ikke alle foran hende skulle have 4 billetter hver. For når der var 350 billetter til salg i alt, behøvede man i så fald ikke en lommeregner for at finde ud af, at nummer 100 ikke kunne forvente, at der var nogen billetter tilbage, når man nåede frem til det forjættede land – bordene, hvor otte medlemmer af Musikstationen sad parat for at sælge billetterne.

– Jeg håber, jeg når frem, inden salget lukker, sagde hun. – Hvis der er nogle, der f.eks. kun køber 2 billetter, har jeg en chance.

Elsebeth Nørlem (tv) og Hanne Børresen (foto Bertil Mortensen)

Desværre lykkedes det lige netop ikke Hanne Børresen at få fat i billetter, men hun måtte sammen med tolv andre, der heller ikke nåede frem til salgsbordene, inden der var udsolgt, nøjes med at blive sat på venteliste.

– Og så må jeg næste gang sørge for at møde op tidligere, konstaterede hun nøgternt.

Kø helt ind i biblioteket. Ikke det værste sted at sidde i kø med læsestof lige ved hånden (foto Bertil Mortensen)

En glad og tilfreds formand

Formanden for Musikstationen, Hans Rønnau, var naturligvis tilfreds med den overvældende interesse, som en Hausgaard-koncert endnu engang vakte.

– Interessen lever helt op til vores forventninger, lød det fra ham. – Så nu kan vi stille og roligt glæde os til, at Hausgaard igen kommer til Musikstationen i Skørping.

En tilfreds Hans Rønnau med pengekasserne (foto Bertil Mortensen)

Den udsolgte koncert med Niels Hausgaard giver Musikstationen et godt økonomisk fundament til afholde de øvrige koncerter, som foreningen har på programmet i løbet af sæsonen.

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *