Ny erhvervs- og turistchef i Rebild Kommune

Del artiklen:
image_print

Jane Bejlegaard Lindberg (foto Rebild Kommune)

Det var et enigt ansættelsesudvalg, der blandt 17 ansøgere pegede på den 43-årige Jane Bejlegaard Lindberg som ny erhvervs- og turistchef i Rebild Kommune. Hun starter i jobbet d. 1. november. Det skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Jane Bejlegaard Lindberg har fra marts 2014 været ansat som erhvervskonsulent i Rebild Kommune og siden 1. oktober været konstitueret i stillingen som erhvervs- og turistchef. Hun er derfor et kendt ansigt både hos erhvervslivet og kommunens ledelse.

Kommunaldirektør Jes Lunde er da også særdeles tilfreds med valget af den nye erhvervs- og turistchef:

– Jane er jo kendt af erhvervslivet her i kommunen som en dygtig erhvervskonsulent, der formår at skabe resultater og hjælpe virksomhederne til en god udvikling. Det er også sådan, jeg kender hende, og når man lægger hendes mangeårige erfaring fra det private erhvervsliv oven i, er der ingen tvivl om at hun er den helt rigtige til stillingen, siger han.

Glæder sig

Hovedpersonen selv glæder sig til at komme i gang med jobbet for alvor.

– Rebild Kommune rummer et spændende og visionært erhvervsliv, som er meget aktivt. Desuden har vi nogle helt unikke erhvervsarealer at tilbyde vores erhvervsliv, og vi ser frem til at kunne byde mange nye virksomheder velkommen.

– Der er stor fokus på destinationsudvikling og en fælles branding-indsats omkring “outdoor”, så jeg glæder mig til at blive en aktiv sparringspartner for erhvervslivet og tage del i udviklingen af vores skønne område, siger Jane Bejlegaard Lindberg.

Erfaring fra erhvervslivet

Hun har en baggrund som eksportchef i møbelindustrien og kontaktchef i reklamebranchen og har dermed stor erfaring med forretningsudvikling, international handel og marketing inden for mange forskellige brancher. Hun har en afsætningsøkonomisk uddannelse – suppleret med diverse uddannelser/kurser i projektledelse, bestyrelsesarbejde m.m. – og er pt. i gang med en mini MBA i psykologi og ledelse.

Hun bor i Støvring med sin mand og to børn.

Del artiklen:

You may also like...

1 Response

  1. Johnny Laursen, Rebildfoto.dk siger:

    Et godt valg ! Stort tillykke til Jane og Rebild Kommune !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *