Ny direktør i Rebild Kommune

Del artiklen:
image_print

Flemming Lehbert Sørensen (foto rebild.dk)

Rebild Kommune har ansat Flemming Lehbert Sørensen som direktør med særligt ansvar for Center Natur og Miljø, Center Plan, Byg og Vej og Fællescenter Sekretariat, hedder det i en pressemeddelelse fra kommunen.

Flemming Lehbert Sørensen er 46 år og kommer fra en stilling som Natur- og Miljøchef i Holstebro Kommune. Han har været Natur- og Miljøchef i otte år og har derudover erfaringer fra ansættelser i KL og Dansk Landbrug.

– Jeg glæder mig meget til det nye job – og især til at arbejde med teknik- og miljøområdets mange opgaver på en måde, så borgerne oplever både lydhørhed og høj kvalitet i vores opgaveløsning, siger Flemming Lehbert Sørensen.

– Vi er yderst tilfredse med, at vi har fundet en så erfaren profil som Flemming. Han har stor erfaring fra mange år på chefniveau i Holstebro Kommune, og han har en stor faglig viden, som vi glæder os til at få gavn af i Rebild Kommune, siger kommunaldirektør Jes Lunde.

Direktionen består nu – foruden af nyansatte Flemming Lehbert Sørensen – af kommunaldirektør Jes Lunde samt direktørerne Ulrik Andersen og Anne Krøjer Jacobsen.

Fra venstre: Direktør Ulrik Andersen, kommunaldirektør Jes Lunde og direktør Anne Krøjer Jacobsen (fotos Rebild.dk)

Ansættelsen blev torsdag aften tiltrådt af Byrådet. Den ny direktør starter den 1. november

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *