Forvaltning mister begge sine centerchefer inden for kort tid

Del artiklen:
image_print

Skærmbillede 2014-12-10 kl. 14.25.14

Rebild Kommune siger i en pressemeddelelse i dag, at Per Schriver, centerchef for Plan, byg og vej i kommunens Teknik- og miljøforvaltning, har sagt sin stilling op pr. 1. april. Dermed har begge forvaltningens centerchefer inden for kort tid forladt deres stillinger.

For nyligt indgik kommunen nemlig en fratrædelsesaftale med centerchefen for Natur og miljø, Bo Lodbjerg. Et flertal i Økonomiudvalget krævede hans afgang. Men denne gang er det altså centerchefen selv, Per Schriver, der siger op. Han har fået en stilling som kontorchef i Miljøministeriet, nærmere bestemt som leder af grundvandskortlægningen i Naturstyrelsens enhed i Aalborg.

– Der ligger jo altid grundige overvejelser forud for at skifte job, og det har der også gjort i mit tilfælde, siger Per Schriver i pressemeddelelsen. – Jeg har været rigtig glad for både medarbejdere og ledelse i Rebild Kommune, men en gang i mellem kommer der en chance, man bare er nødt til at gribe. Og stillingen som kontorchef for Grundvandskortlægning i Naturstyrelsen er lige præcis sådan en chance.

Kommunens direktør for Teknik- og miljøforvaltningen, Lars Peter Schou, er ærgerlig over Per Schrivers opsigelse.

– Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at Per forlader os. Jeg har været utrolig glad for samarbejdet med Per og kender ham som en særdeles kompetent leder. Han har altid fokus på både betjeningen af borgerne og et godt arbejdsmiljø. Men jeg ønsker ham naturligvis tillykke med det nye job, siger Lars Peter Schou.

Per Schriver har været ansat i Rebild Kommune i 1½ år.

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *