Wieneraften på Kulturstationen. Wein, weib und gesang

Del artiklen:
image_print

Skørpingkoret

– Wein, Weib und Gesang! Hvem kan ønske sig mere? spørger Lise Westergaard, medlem af Skørpingkoret, som på søndag arrangerer Wieneraften på Kulturstationen i Skørping.

– Programmet bliver en fryd for både øjet og øret, siger Lise Westergaard med begejstring i stemmen.

Lise Westergård, Skørpingkoret

Lise Westergaard

Foruden Skørpingkoret selv vil en række andre optræde. To af Den Jyske Operas sangere, sopranen Anette Dahl og tenoren Morten Byrialsen vil pirre sanserne med operettetoner. Begge begyndte deres karriere ved Egnsteatret Det Nordjyske Operakompagni, som havde hjemsted i Skørping 2001-07 med Søren Steen Nielsens som leder.

AnnetteDahl sopran

Annette Dahl, sopran

Solisterne vil blive akkompagneret af pianist Bente Frendrup, som i en årrække var kapelmester på Aalborg Teater og i dag er en meget benyttet akkompagnatør.

Wienertrioen fra Hjørring vil slå stemningen an fra aftenens begyndelse, og dansemester Niels Bundgaard fra Spillemandsmuseet vil introducere publikum til lancier’ens verden.

 – Og Skørpingkoret under ledelse af Søren Steen Nielsen vil understøtte festlighederne med de velkendte og dejlige Kai Normann Andersen sange, fortæller Lise Westergaard.

 Hun fortsætter med denne opfordring: – Kom og vær med til at gøre denne aften festlig, fyrig og forrygende sammen med talentfulde musikere og solister. Start det nye år med en dejlig musikalsk aften – for hvem vil ikke gerne danse og synge til levende musik og få noget godt at spise på en mørk og kold aften i januar!

Fakta

Søndag D. 18/1-15, kl. 19:00 – 22:30 på Kulturstationen i Skørping.

Der vil være mulighed for at nyde buffetanretning i løbet af aftenen.

Pris for koncertbillet og buffet kr. 100,- pr. person. Billetter kan købes på www.himmerlandsbilletten.dk

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *