Sprudlende toner fra Brasilien og New Orleans

Del artiklen:
image_print

Kira Martini (2)

Det er i hvert fald det, som Kristian Helmer fra Musikstationen i Skørping lover publikum til Kira Martini’s koncert på Kulturstationen i Skørping på fredag.

Der er lagt op til en festlig aften, når Kira Martini & band optræder på Kulturstationen på fredag, forsikrer Kristian Helmer. Hun kommer til koncerten på Kulturstationen med sit ­swingende og farverige 6-mand store orkester ”Martinis”, og publikum vil komme til at høre alle de smukke nuancer, jazzens univers rummer, serveret med masser af blæs, rytme og hjerte for musikken.

Bandet består af nogle af Københavns bedste musikere: Jakob Dinesen, Chris Tanner, Fessor, Mads Søndergård, Joel Illerhag og Espen Laub von Liljenskjold.

BREAKING NEWS 1: Nulle afløser Chris Fanner, hvis kone kan føde hvert øjeblik det skal være.

Kira Martini er 29 år og bosiddende i København. Hun har skrevet musik det meste af sit liv, men det lå alligevel ikke i kortene, at hun skulle få en musikalsk karriere, indtil hun for nogle år siden også så småt begyndte at synge. Sangen bragte nemlig hende til Brasilien, hvor hun boede et års tid og faldt pladask for musikken og musikmiljøet i landet. Hun vendte hjem til Danmark med kufferten fuld af inspiration og indtryk, som afspejler sig i hendes musik, der er fyldt med jazz og bossa, samba og funk.

BREAKING NEWS 2: Kira giver et par opvarmningsnumre i Cafepavillonen inden koncerten.

Musikstationen opfordrer folk, der endnu ikke har hørt Kira Martini, til at lytte med her:

www.youtube.com/watch?v=wHBXL2p2Tx4

https://soundcloud.com/martini-s/hymn-to-freedom-1

https://www.youtube.com/watch?t=14&v=quokwNd-5DI

Billetter: Pris: 170 kr., unge under 18 år 85 kr.. Billetterne kan købes på Himmerlandsbilletten.dk eller i døren.

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *