Rold Skov Bladet har fået ny ejer

Del artiklen:
image_print

(foto Bertil Mortensen)

Nordjyske har overtaget Rold Skov Bladet. Dermed udgiver Nordjyske Medier lokale ugeblade i alle de nordjyske kommuner.

Om baggrunden for overtagelsen siger Jens Bundgaard Poulsen, kommerciel direktør for Nordjyske Medier.

– Rebild Kommune er et område, hvor vi ikke hidtil har været så godt repræsenteret. Men det er ikke den primære årsag til, at vi har været interesseret i at overtage Rold Skov Bladet. Vi kigger os altid omkring for at se, hvor der er nogle muligheder, og så opstod der én for at overtage bladet i Skørping. Det er vi glade for.

Nordjyske udgiver allerede 26 lokale ugeaviser over hele Nordjylland. Nogle af dem dækker dele af Rebild Kommune. Rold Skov Bladets dækningsområde er den centrale og østlige del af kommunen samt den nordlige del af Arden Kommune.

Lokale ugeaviser meget læste

– Er det ikke efterhånden lidt old school at udgive papirudgaver af ugeaviser, Jens Bundgaard Poulsen, når man ser på den rivende udvikling, som de digitale medier er inde i?

– Nej, det er det ikke. Der er stadigvæk mange borgere, der læser ugeaviserne og er meget glade for dem, understreger han.

Der er ifølge Jens Bundgaard Poulsen heller ikke tale om, at markedet for specielt lokale ugeaviser er under pres.

– Derimod er mediemarkedet generelt presset, men vi tror på, at vore ugeaviser har en rolle at spille sammen med de mange andre medieplatforme, som Nordjyske Medier opererer på, siger han.

Sidste udgave af Rold Skov Bladet under den tidligere ejer, Jan Andersen (foto Bertil Mortensen)

Rold Skov Bladet i fremtiden

I første omgang vil Rold Skov Bladet ikke ændre indhold og udseende.

– Vi skal lige i gang først, påpeger Jens Bundgaard Poulsen.

Men han afviser ikke, at der på lidt længere sigt vil ske en mere journalistisk behandling af nogle de historier, som bladet vil bringe.

Ugeavisen vil også i fremtiden have kontor i sin nuværende bygning på Jyllandsgade i Skørping, hvor f.eks. annoncer fortsat vil kunne indleveres.

Den hidtidige ejer, Jan Andersen, som siden 1990 har stået for udgivelsen af ugeavisen, fortsætter ikke i det nye blad, men vil prøve noget nyt.

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *