Noget om rebildnetavis.dk

Del artiklen:
image_print

 rebildnetavis.pub

I informationssamfundet bliver vi overdænget af en strøm af informationer mange steder fra. Informationsmængden er måske blevet så stor, at det undertiden kan være svært at skelne mellem, hvad der er relevant og ikke-relevant.

Derfor er det ikke urimeligt at spørge, om der er behov for en endnu en informationskanal som

rebildnetavis.dk. Vi har selvfølgelig på fornemmelsen, at behovet er der, men det må jo komme an på en prøve.

Rebildnetavis.dk vil bringe både små og store nyheder fra Rebild Kommune og forsøge at give et billede af, hvad der rører sig inden for politik, kultur, natur, miljø, sport m.m. og – når det er relevant – sætte det i perspektiv til, hvad der foregår i det øvrige Danmark.

Vi vil alliere os med gæsteskribenter fra vores område, som alle har en interessant historie at fortælle. Dem er der heldigvis netop i vores kommune mange af.

Avisen vil ikke udkommer på faste tidspunkter, men vil løbende blive opdateret, når der er nye indlæg på hjemmesiden.

Vi har også en ambition om at være et forum for debat mellem kommunens borgere og mellem borgere og politikere og ser frem til modtage læserbreve og debatindlæg. Derudover kan det være svært for os at følge med i alt, hvad der sker i kommunen, så input fra foreninger, enkeltpersoner, interesseorganisationer, erhvervsliv m.fl. er meget velkomne.

Rebildnetavis drives på ikke-kommerciel basis. Det betyder i praksis, at der ingen annoncer er, og at hverken avisens egne eller gæsteskribenter modtager honorar.

Avisen er uafhængig af økonomiske og politiske interesser.

Man kan tilmelde sig som abonnent på avisen. Det er gratis, og vi håber selvfølgelig, at mange vil benytte sig af muligheden. Som abonnent får man i en mail besked om, når der er nye historier og indlæg i avisen.

Del artiklen:

You may also like...

2 Responses

  1. Karl Kjærgaard siger:

    Prisværdigt initiativ, Bertil. Håber du får mange abonnenter!

  2. Relevant initiativ, der kan give Rebild kommune en endnu bedre og mere synlig placering på det digitale Danmarkskort. Og – god idé, at gøre borgerne selv til afsendere og eksponenter for seværdigheder og oplevelser i kommunen. Held og lykke med sitet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *