Gode oplevelser på vej

Del artiklen:
image_print

Fra et naturarrangement afholdt af Skørping Borgerforening

Skørping Borgerforening har netop offentliggjort programmet for det første halvår i 2015 – et spændende og varieret program.

Der lægges ud i januar måned med Lokalhistorisk eftermiddag den 13. januar på KulturStationen, efterfulgt af Mad & Film den 18. januar med fællesspisning i Verandaen på KulturStationen og visning af den nye danske film ”En chance til” i Kinorevuen. Januarprogrammet afsluttes med Nytårskoncert med Hobro Kammerorkester den 27. januar på KulturStationen. Kammerorkestret dirigeres af Morten Lønborg Friis, som til daglig er leder af Rebild Kulturskole.

I februar er der på KulturStationen planlagt Bedsteforældredag den 12. februar i samarbejde med Seniorbiografen. Der er først danmarkspremiere på ”Min søsters børn og guldgraverne” i Kinorevuen og efterfølgende hygge blandt børn og voksne med spisning af pizza. Fastelavnsfesten den 15. februar på KulturStationen afslutter februar.

Mad & Film er igen på programmet den 15. marts med den danske film ”9. april”. Borgerforeningens generalforsamling afholdes den 18. marts i Verandaen på KulturStationen, som efterfølges samme aften med koncert og underholdning ved ”De Aalbæk Spillefolk”.

Den 25. marts afholdes den traditionsrige Vise Vers Aften på KulturStationen og den 29. marts er der Byttemarked samme sted.

Halvårsprogrammet afsluttes den 15. april med Suppemøde med borgmesteren i Verandaen på KulturStationen.

Det koster kun 100 kr. om året for en husstand og 50 kr. for enlige at være medlem af Skørping Borgerforening og få Borgerkortet, som er foreningens medlemskort.

Foreningens medlemskonsulent Hanne Mortensen oplyser, at Skørping Borgerforening nu har 246 medlemmer. Det er en markant fremgang i forhold til året før. Hanne Mortensen tilføjer: – Reelt er der flere medlemmer, for Borgerkortet gælder hele husstanden, dvs. forældre plus hjemmeboende børn.

Med Borgerkortet er man som medlem automatisk medlem af Biografklub Danmark og kan se udvalgte film til halv pris. Samtlige film vises i Kinorevuen.

Borgerforeningens formand, Erling Junker Holst, siger: – Vi har valgt at kalde vores medlemskort for Borgerkort for at signalere, at vores forening er til for borgerne.

Om programmet siger Erling Junker Holst: – Vi synes, vi har fået sammensat et program, som vi tror og håber på, vil interessere vores medlemmer. Af erfaring ved vi, at der altid dukker noget op, og det gør der også i foråret. Vi har nogle meget spændende ekstra arrangementer i ærmet, men skal lige have aftalerne helt på plads, før vi kan røbe, hvad det drejer sig om.  

Se nærmere information om de enkelte arrangementer samt om muligheden for at blive medlem af Skørping Borgerforening på foreningens hjemmeside www.skoerpingborgerforening.dk

/Karl Peder Bevensee

Borgerforening.Revyorkestret

Revyorkestret med fra v. kapelmester Hans Hjort, Mogens Nørgård, Jacob Graae og Arne Skou. Klar til Vise Vers aften d. 25. marts

 

Byttemarked på Kulturstationen. Det kommer igen i d. 29. marts marts

 

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *