Borgerrådgiver får nyt job

Del artiklen:
image_print

Camilla Donslund

Rebild Kommune meddeler i en pressemeddelelse, at kommunens nyligt ansatte borgerrådgiver Camilla Donslund, har fået nyt job. Derfor skal der nu ansættes en ny borgerrådgiver.

Efter bare fire måneder som borgernes rådgiver, kom der et drømmejob som Camilla Donslund var nødt til at søge – og fik. Der for skal Rebild Kommune nu på jagt efter en ny borgerrådgiver.

– Jeg har været rigtig glad for at være ansat i Rebild Kommune, og jeg er naturligvis ked af det på vegne af de borgere som nu må vente lidt med at komme videre med deres sag. Men nogle gange kommer der simpelthen et tilbud man ikke kan sige nej til, og det var det der skete for mig, siger Camilla Donslund.

Hun skal fremover arbejde som jurist i Lægeforeningen.

Borgerne bliver kontaktet

Camilla Donslund tager selv kontakt til de borgere hun allerede er i gang med at hjælpe. Arbejdet med deres sager bliver naturligvis ført videre af den nye borgerrådgiver, når denne starter. Processen med at ansætte en ny, går i gang efter sommerferien så vedkommende kan starte 1. november.

Ingen bliver glemt

Borgere der henvender sig inden en ny borgerrådgiver er ansat, vil få at vide hvornår de kan forvente at der bliver taget fat på deres henvendelse. Sker det via mail vil borgeren få et automatisk svar tilbage om at henvendelsen først bliver behandlet når en ny rådgiver er startet. Der er ingen fra hverken administration eller byråd, der læser borgernes henvendelser.

I autosvaret vil der også stå, at borgerne til enhver tid er velkomne til at kontakte kommunen på almindelig vis, til vores hovedpostkasse eller på telefonen, hvis de ikke ønsker at vente på, at den nye borgerrådgiver er på plads.

Er til for at hjælpe borgeren

Borgerrådgiveren er ansat for at hjælpe borgere der ikke ønsker at henvende sig til forvaltningen. Det kan være i forbindelse med en afgørelse de ikke forstår, hvis de ønsker hjælp til at klage eller andre ting de ikke har lyst til at drøfte med sagsbehandlere eller andre ansatte ved kommunen. Samtidig skal borgerrådgiveren på grundlag af de sager der kommer ind, vejlede kommunen til hvordan sagsbehandlingen kan gøres bedre.

Borgerrådgiveren er ikke ansat af direktionen, men ansat direkte af Økonomiudvalget for at sikre at vedkommende arbejder uafhængigt af forvaltningen.

——-

INFO: rebildnetavis har i en tidligere artikel omtalt ansættelsen af en borgerrådgiver i Rebild Kommune og baggrunden herfor: http://rebildnetavis.dk/?p=948

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *