Kan Skørping stole på borgmesteren?

Del artiklen:
image_print

Lars Hørsmann, byrådsmedlem i Rebild Kommune for Den Sociale Fællesliste, skriver om “togstopsagen”: Kan Skørping stole på borgmesteren?

 I Folkebladet kan man læse at Rebild kommune’s borgmester har deltaget i Støvring/Sørup’s lokalråds generalforsamling. Intet ondt ord om dette. Dette har han selvfølgelig sin fulde ret til, da hans “kundegrundlag” selvfølgelig også stammer derfra.

Der hvor han i mine øjne fuldstændig fejler, er når hans indlæg på dette møde omhandler at Støvring skal skaffe større opbakning til at toget stadig skal gå sydpå fra Støvring. På borgmesterens foranledning blev der straks lavet en “toggruppe” i Støvring, der skal sætte fokus på behovet i Støvring, ved at sammenligne med passagertal i Skørping.

Kære Borgmester, kan Skørping stole på dig?, byrådet har talt. Det var Skørping, der blev peget på!! Hvorfor puste til ilden?

Jeg svarer gerne, Skørping kan IKKE stole på borgmesteren i denne sag, desværre. For mit vedkommende, er jeg klar til kampen endnu en gang. Skørping ER kommunens stationsby!!

Mvh Lars Hørsman, Den Sociale Fællesliste

Del artiklen:

You may also like...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *