Medaljeregn til Rebild-klub

Træner Lars Lauridsen giver de sidste dessiner til duatleterne fra Skørping Triatlon KLub (privatfoto)

Skørping Triatlonklub erobrede 3 guldmedaljer, 3 sølv- og 1 bronzemedalje ved danmarksmesterskabet i børneduatlon på hjemmebanen i området omkring Skørping Idrætscenter.

Tre af klubbens medlemmer kan altså nu kalde sig danmarksmestre. Det er Signe Lauridsen Vorgod og Andreas Tange i klassen 12-13 år samt Babette Thordal i klassen 14 – 15 år. Heidi Elung Henningsen, Valentin Thordal og Liva Lauridsen Vorgod vandt sølvmedaljer i deres respektive klasser, mens Sune Haaning Kristensen opnåede en bronzemedalje i sin klasse.

Men derudover endte Amelie Thordal, Jeppe Haaning Kristensen og Asbjørn Haaning Kristensen i top 4 og Laura Bols i top 5.

Stævnet en succes

– Vi vil godt være så ubeskedne at kalde DM-konkurrencen en succes, siger Christian Thordal fra Skørping Triatlonkub. – Det gælder ikke bare de flotte resultater, vore egne duatleter opnåede, men vi fik også afviklet stævnet på en måde, hvor det hele klappede.

(privatfoto)

Mesterskabet blev overværet af mange tilskuere, blandt dem borgmester Leon Sebbelin (R), som lykønskede de hurtigste og hængte medaljerne om halsen på dem.

– Der blev virkeligt udkæmpet nådesløse dueller ude på både løbe- og cykelruten, beretter Christian Thordal. – Især blev der arbejdet hårdt ude på Rebild Skovhusevej, hvor vinden var temmelig kraftig.

En duatlon-konkurrence består af to discipliner – løb og cykling -, mens svømning, som er den tredje disciplin, når det drejer sig om triatlon, er ikke på programmet i duatlon. Men duatleterne er alligevel tre gange afsted under konkurrencen i en rækkefølge, der hedder: løb – cykling – løb.